Startzondag

Maandag 15 September 2003 om 10:49

Dit weekend simpelweg geen tijd gevonden om te loggen: alle tijd ging zitten in de (voorbereidingen voor de) startzondag, de uitgebreide kerkdienst waarmee traditioneel het nieuwe seizoen wordt ingeluid. Het werd een volle Avondmaalsdienst van bijna twee uur met Dick op het orgel en een ad-hoc muziekgroep (Leo, Janneke en Joëlle zang, Jonathan op zang en gitaar, Bas op trompet en gitaar, Ilia op bongo's, Jacob op celllo en ondergetekende op piano en gitaar) voor de Opwekkingsliederen. Na afloop stonden buiten in het zonnetje op het plein feestelijk versierde kraampjes met taarten, cakes en koekjes in alle soorten en maten. Veel informatie over alle activiteiten en veel ludieke aandachttrekkers. Wat ik u niet wil onthouden: onze predikant, Mark Janssens, liet zich overhalen om een 'catchline' te rappen voor de kindernevendienst. Kewl! :)

Hiervoor: "Tiscali UDP" | Hierna: "Nu ook fatal crashes op je mobieltje!" | Naar de voorpagina | E-mail zenz

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!