Prins Clausbrug tijdens de spits

Donderdag 02 Oktober 2003 om 11:36

"Met 320.000 vierkante meter kantoorruimte, 32 hectare bedrijventerrein, een hotel, winkels, sportvoorzieningen en een toekomstig HOV station met transferium vormt Papendorp een goed ontsloten toplocatie voor bedrijven." Die toplocatie wordt vanuit Utrecht ontsloten door de Prins Clausbrug, een architectonisch juweeltje. Strakke lijnen en een 92 meter hoge pyloon kenmerken het markante object, dat in juni feestelijk werd geopend door Prinses Maxima. Nu staat hij er desolaat en vrijwel ongebruikt bij. Niet zo verwonderlijk: eenmaal over de brug, in Papendorp, beland je in een verstilde bouwput. De recessie is hier voelbaar. Megalomane kantoorkolossen in verschillende stadia van voltooiing wachten tegen beter weten in op huurders. Slechts een enkel gebouw is bevolkt, getuige de leasebakken die netjes in het gelid in de modder staan. Tegen de tijd dat de economie weer aantrekt is Papendorp er klaar voor.

Hiervoor: "OpenOffice" | Hierna: "Peppelbos, Houten" | Naar de voorpagina | E-mail zenz

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!