Brief van Friso aan JP

Vrijdag 10 Oktober 2003 om 18:08

"In juni heeft u het voornemen kenbaar gemaakt een toestemmingswet voor ons huwelijk bij de Staten-Generaal in te dienen. Dat was overeenkomstig onze wens gezien mijn verbondenheid met het Koninklijk Huis, ons respect voor de Koningin en haar familie, en de ondersteunende rol die Mabel en ik eventueel zouden kunnen vervullen.
Uw beslissing was mede gebaseerd op het onvolledige beeld dat wij van Mabels contacten met de heer Bruinsma opgeroepen hadden. Aangezien wij niet tijdig in alle opzichten open zijn geweest is uw vertrouwen in ons geschonden. Wij erkennen onze fout en aanvaarden de consequenties. Daarom is het nu onze wens dat de Regering geen toestemmingswet voor ons huwelijk bij de Staten-Generaal indient. Wij hopen hiermee tevens schade aan de Koningin, het Koninklijk Huis, onze families, vrienden en anderen te voorkomen.
"
Brief (PDF)

Hiervoor: "Goodies alert" | Hierna: "Brief van JP aan Tweede Kamer" | Naar de voorpagina | E-mail zenz

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!