Blogging @ Microsoft

Donderdag 30 Oktober 2003 om 12:59

Microsoft werknemers bloggen dat het een lieve lust is, doorgaans op persoonlijke titel. Zo ook Michael Hanscom, blogger sinds 1998 en sinds vorig jaar tevens medewerker van de printshop op de Microsoft campus. Hij zag vorige week een onopvallende truck staan bij een van de laadplatforms. Uit die truck kwamen drie pallets met Apple G5 computers. Michael, zelf Apple-adept en trotse bezitter van een G5, vond dat bijzonder genoeg om er een plaatje van te schieten en het op zijn log te publiceren met het commentaar "It looks like somebody over in Microsoft land is getting some new toys " Microsoft was not amused en ontsloeg 'm op staande voet. Lees meer over hoe een groot bedrijf heel klein kan zijn.
eclecticism > Fifteen minutes of fame

Hiervoor: "OpenOffice NL" | Hierna: "Wapenwedloop voor Dummies" | Naar de voorpagina | E-mail zenz

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!