Nieuwsgroepen in je browser

Vrijdag 31 Oktober 2003 om 10:49

Usenet-Nomads ontsluit het usenet via een webinterface. Handig voor die plekken waar je geen newsreader beschikbaar hebt. Wellicht een probleem: het geheel is opgezet in Perl, en biedt ook de mogelijkheid te posten. Benieuwd hoelang het duurt voor een spammer een scriptje heeft bedacht waarmee alle nl.* groepen anoniem kunnen worden volgespamt...
Usenet Webinterface

Hiervoor: "Onderwijsinspectie zet kwaliteitskaarten basisschol…" | Hierna: "Telegraaf - journalistiek of commercie?" | Naar de voorpagina | E-mail zenz

Reisgenoten

gravatar for Jaap Weel

Ik zie daar het nieuwe niet van in. DejaNews deed dat jaren geleden al, en die zijn toen overgenomen door google, die meteen het archief flink heeft uitgebreid. Op groups.google.com kun je archieven van usenet raadplegen tot in de beginjaren, en ook zelf berichten ‘posten’.

Jaap Weel · 02-11-’03 02:49 · Reageer op Jaap Weel

gravatar for Gert Jan

Klopt, bij Google kun je ook posten – maar niet anoniem. Om te posten heb je een Google-account nodig. Daarmee is die dienst beter beheersbaar en minder kwetsbaar voor spamscripts.

Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 02-11-’03 07:53 · Reageer op Gert JanVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!