Even bijpraten over de stichting

Dinsdag 11 November 2003 om 12:12

Is het alweer dinsdag... wat vliegt de tijd! Veel te vertellen, maar te weinig tijd. Daarom even een paar korte updates. Vrijdagmorgen kwam er een onverwachte wending in het Stichting Geocaching plot: de man die de stichting eerder die week had overgenomen, kondigde aan op zijn schreden terug te keren. Hij had niet verwacht dat zijn actie zo'n impact zou hebben en dat onze vriendschap er onder zou lijden. Kijk, dat waardeer ik zeer, al blijft het voor mij een onbegrijpelijk verhaal. Mensen om me heen waarschuwen mij dat ik op mijn hoede moet blijven zolang de stichting nog niet bij de KvK is overgedragen. Ze hebben gelijk. Vrijdagmiddag werd ik gebeld door een redactrice van het NOS-journaal, die een item over geocaching maakte voor het 18:00 bulletin van zaterdag.

Aan het eind van de reportage komt de woordvoerder van SBB in een one-liner nogal nukkig uit de hoek, alsof men vindt dat geocachers een gevaar voor de natuur vormen en als een blind paard door het terrein rossen, hun pijl achterna. Dat leverde weer veel commotie op in het geocachingforum. Nu weet je maar nooit hoe de schaar van de editor precies heeft geknipt, dus ik zal SBB eens polsen hoe de vlag erbij hangt. Vorige week waren we nog 'on speaking terms'... Het kan natuurlijk zijn dat de kaping van de stichting hun vertrouwen in de goede afloop van het overleg heeft getemperd. Voor hetzelfde geld is die ene zin echter uitgesproken in een veel positievere context en lijkt het door de montage wat zwaarder aangezet dan de bedoeling was. Onze contactpersoon is woensdag weer bereikbaar.

Hiervoor: "Tessa" | Hierna: "Even bijpraten over Colder" | Naar de voorpagina | E-mail zenz

Reisgenoten

gravatar for dutch mamma

We hebben het item gezien.
Ik hoop dat jullie eruit kunnen komen! Montagetafels kunnen (vaak onbedoeld) dingen inderdaad verkeerd weergeven. Op mij als buitenstaander kwam de opmerking overigens nogal “terloops” over.
Mijn kinderen vonden het trouwens heel leuk! Jammer dat je er zo’n duur apparaatje voor nodig hebt, anders hadden we er een leuke hobby bijgekregen! ;)

dutch mamma (URL) · 12-11-’03 00:34 · Reageer op dutch mammaVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!