Eolas patent opnieuw bekeken

Donderdag 13 November 2003 om 10:19

Het US Patent & Trademark Office heeft Tim Berner Lee's verzoek om het Eolas patent te heroverwegen in recordtijd opgepikt. Waar het USPTO normaal gesproken maanden of zelfs jaren over de behandeling van een aanvraag doet, heeft de Commissioner nu binnen twee weken het patent op het bordje van onderzoeker Andrew Caldwell neergelegd met het verzoek de zaak tot de bodem uit te zoeken. Mocht het patent worden ingetrokken, dan zijn we nog niet van alle heisa af. Beide partijen kunnen tot aan de Hoge Raad doorvechten, en gezien de honderden miljoenen dollars die hiermee gemoeid zijn zal dat waarschijnlijk ook wel gebeuren. Wie het verloop wil volgen kan terecht bij de Patent Application Information Retrieval site van het USPTO. Vul het application number in (90/006,831) en klik op 'search' om de stand van zaken te achterhalen.

Hiervoor: "Rechter verbiedt gratis Internet voor scholen" | Hierna: "SCO vs. IBM" | Naar de voorpagina | E-mail zenz

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!