Rare druif

Donderdag 27 November 2003 om 12:12

Vanmorgen stond tot onze stomme verbazing de Blauwe Druif (Muscari Armeniacum) in bloei. De natuur is de kluts kwijt, lijkt het: normaal gesproken bloeit een Blauwe Druif in april/mei. En deze rare druif bloeit vrolijk in november, tronend op Rineke's verpoottafeltje, met in z'n rug de schutting aan de oostzijde van de tuin.

Hiervoor: "Lang leve de griepprik" | Hierna: "Weekend" | Naar de voorpagina | E-mail zenz

Reisgenoten

gravatar for Ettje

Ik zag pas geleden, onderweg met de hondjes, ergens blauwe druifjes en narcissen bloeien…
Heb er tegen niemand iets over gezegd…
Want ik wilde niet voor gek versleten worden…
Ben ik dus toch niet gek ;-))

Ettje ( E-mail ) · 28-11-’03 00:30 · Reageer op Ettje

gravatar for Rineke

Op weg van school naar huis zie ik tot mijn verbazing ook een bloeiende hyacint… Tja, veel gekker kan het haast niet worden; voorjaar in het najaar…

Rineke · 28-11-’03 15:14 · Reageer op Rineke

gravatar for Azimuth

Bloeiende voorjaarsplanten in de herfst vind ik zo vreemd nog niet, dat zie ik al jaren als het weer weer even zacht word na een periode van kou, en idd, ik heb mijn handschoenen de laatste dagen weer thuisgelaten. Maar als je het over gek hebt, zie de link hierbij, lichtgevende vissen :-( dan denk ik persoonlijk dat de mensheid niet gek maar volkomen gestoord aan het raken is. Ik hoop maar dat het een hoax is.

Azimuth ( E-mail ) (URL) · 28-11-’03 23:56 · Reageer op AzimuthVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!