Tiscali goes teletext

Dinsdag 16 December 2003 om 17:26

ISP's hebben van die praktische webpagina's waarop gepland onderhoud en eventuele storingen staan vermeld. Ontplofte routers, haperende inbelbanken, opgedroogde datarivieren en opgebroken digitale snelwegen - the lot. Het enige probleem is natuurlijk dat je die pagina's alleen kunt zien als je verbinding in orde is. Da's pech voor de abonnees die de servicepagina's nodig hebben omdat ze niet goed worden gerouteerd, niet kunnen inbellen, op de droge bedding van de datarivier spartelen of in de file staan op wat voorheen de digitale snelweg was. Tiscali doet nu een slimme zet: alle info over netwerkonderhoud en storingen, maar ook inbelnummers, helpdeskopeningstijden en -telefoonnummers, e-mailadressen, server IP-nummers en meer van dat soort praktische gegevens staan voortaan op teletekst pagina 770 bij de regionale TV zenders. Good thinking.

Hiervoor: "Dertig fouten..." | Hierna: "Dual G5 versus Dual Opteron" | Naar de voorpagina | E-mail zenz

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!