Curry & Van Inkel?!

Woensdag 17 December 2003 om 13:34

DJ Jeroen van Inkel is dankzij een "forse afkoopsom" weg bij Radio 538 en schuift aan bij Radio Veronica, het station dat hij drie jaar geleden verliet voor de vetpotten van 538 - hetzelfde Veronica waar zijn oude maatje Adam Curry sinds een paar maanden elke ochtend "Ook Goedemorgen" presenteert, samen met sidekicks Michiel Veenstra en Alexander Stevens. Nu zijn Curry & Van Inkel ooit met ruzie uit elkaar gegaan, maar de animositeit is alweer aardig gesleten (op een enkele stunt na)... en geld maakt veel mogelijk. Benieuwd wat hier uit gaat komen. Terzijde: de bio van Van Inkel is al verwijderd van de 538 website.
ANP, via Trouw

Hiervoor: "Dual G5 versus Dual Opteron" | Hierna: "P2P legaal, maar..." | Naar de voorpagina | E-mail zenz

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!