Gekloond embryo?

Zaterdag 17 Januari 2004 om 18:47

Dr Panos Zavos claimde vandaag tijdens een persconferentie in Londen een gekloonde embryo te hebben geïmplanteerd bij een 35 jarige onvruchtbare vrouw. Het embryo is volgens Zavos in zijn laboratorium 'gebouwd' uit een onrijpe eicel van de vrouw en een huidcel van haar man. De kans op een resulterende zwangerschap acht Zavos 30%. Behalve twijfels over de juistheid van de claim (Dr. Zavos overlegde geen bewijzen om zijn bewering te onderbouwen) klinke vooral ethische en morele bezwaren door in de reacties. BBC | Scotsman | Reuters

Hiervoor: "Bijbel extra-actueel" | Hierna: "Colder" | Naar de voorpagina | E-mail zenz

Reisgenoten

gravatar for Djiezus

Er was toen toch ook al nogal wat te doen over een vrouw die beweerde het eerste gekloonde mens te zijn? Die en de “sekte”(?) die dit claimde konden ook geen bewijs overleggen, maar ik heb er ook nooit meer iets over teruggehoord..

Djiezus (URL) · 17-01-’04 19:52 · Reageer op DjiezusVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!