GeenStijl.nl introduceert moderator

Maandag 19 Januari 2004 om 15:06

Het zat eraan te komen: GeenStijl versterkt de gelederen met een heuse moddereter. Die zal geen honger krijgen, bij de stofzuiger van het internet! De introductie gaat gepaard met veel traditioneel GS gebral en de sussende opmerking dat er niet zoveel zal veranderen. Maar: "Joris gaat letten op strafbare zaken, losgeslagen provincialen (met name Limburgers) en Fok!-ers."
Joris de Lognazi

Hiervoor: "Prijsschieten" | Hierna: "Krijtkunst" | Naar de voorpagina | E-mail zenz

Reisgenoten

gravatar for Eric

Om vervolgens bij Verbal Jam te gaan lopen etteren….

Eric (URL) · 21-01-’04 11:44 · Reageer op Eric

gravatar for Gert Jan

@Eric: Ja… terwijl Hoxha in jouw comments toch tenminste de indruk probeert te wekken dat de gang van zaken hen ook niet aanstaat. Ik kan me niet voorstellen dat ze het oorzakelijk verband tussen de redactionele postings en het gedrag van hun bezoekers niet zien. Zou de redactie onderling nog wel op een lijn staan?

Ik kan me voorstellen dat ze zelf ook (wellicht onaangenaam) verrast zijn door de omvang en aard van hun publiek, en dat de ontwikkelingen van de afgelopen weken aanleiding zijn tot een koerswijziging. Immers: voldoende geld zal het nooit opbrengen (ondanks hun pogingen adverteerders te werven), van bezoekersaantallen alleen kun je niet leven en de luidruchtige bijval van het klapvee zal vroeg of laat toch ook gaan vervelen?

Als mijn inschatting juist is en de redactie van GS een serieuze luis in de pels wil worden, kon de site wel eens op korte termijn een metamorfose ondergaan. Maar hoe breng je dat, zonder door diezelfde meute te worden gekruisigd? Ik ben blij dat ik niet zo’n “achterban” heb: het lijkt me een ongeleid hittezoekend projectiel, dat zich gemakkelijk tegen je kan keren als je een onverwachte beweging maakt.

Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 21-01-’04 12:02 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Ellen

Een luis in de pels… van de open dir ja.

Ellen · 22-01-’04 17:58 · Reageer op Ellen

gravatar for Grobbo

Als je met meerdere mensen een succesvol of goed divers gevuld weblog maakt dan komt vanzelf de ambitie of de wens om dat professioneler te kunnen doen.

Wat is er leuker dan als het mogelijk is, je brood te verdienen met je eigen magazine?

Dat vereist echter wel aansluiting bij de ‘echte’ wereld, en bepaalde zaken die in weblogland gemeengoed zijn zijn nou eenmaal ‘not done’ als je serieus genomen wilt worden, want je artikelen kunnen nog zo goed zijn, maar als je een negatief, extreem rechts/links imago, of een uitstraling van baldadigheid cq digitaal vandalisme hebt dan word je niet serieus genomen.

Voor een kort nieuwsbericht of een scoop zal men je dan wel weten te vinden, maar ze (andere media) gaan dan vervolgens aan de haal met het verhaal.

De vraag is alleen hoe je dat doet zonder je vaste bezoekers weg te jagen of in een keurslijf te dwingen wat ze niet zint.

Grobbo (URL) · 26-01-’04 20:44 · Reageer op GrobboVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!