Tatra Mac G4

Vrijdag 23 Januari 2004 om 12:12

Stel, je bent een Tsjechische programmeur die werk vindt in Nederland, maar wel graag regelmatig terug naar huis rijdt. Wat wil je dan? Een comfortabele auto met navigatiesysteem, MP3 speler, TV, DVD, boordcomputer enzovoorts. De comfortabele auto moest een Tatra worden, dat stond voor Ji?í Jirout al snel vast: paps reed als chauffeur van een industrieel en de ritjes als peuter op de achterbank van zo'n Tsjechische limousine zaten in zijn geheugen gegrifd. Helaas bood Tatra geen van de gadgets die Ji?í voor ogen stond. Tijd om de handen uit de mouwen te steken. Zie wat een bevlogen man allemaal met een PowerMac G4 kan doen! (via MacFreak)
Fastest Mac on four wheels

Hiervoor: "Geneefse Conventie" | Hierna: "Get a grip! *SLAP-SLAP-SLAP*" | Naar de voorpagina | E-mail zenz

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!