Garageband

Woensdag 28 Januari 2004 om 14:48

Apple's nieuwste uitbreiding op de iLife suite, Garageband, zal een grote impact hebben. Mark my words! Met Garageband kun je eenvoudig je eigen composities maken, loopjes in elkaar zetten, instrumenten inpluggen in je Mac, effecten toevoegen, afmixen - the lot. De GB tracks worden al enthousiast uitgewisseld op speciaal daarvoor gemaakte sites waar de musici elkaar niet alleen becommentariëren, maar ook bijdragen leveren aan elkaars composities. Sommige resultaten zijn (helemaal gezien het zeer korte bestaan van Garageband) ronduit fraai. Luister maar eens naar deze track. Of deze, en bedenk je dat dit een projectje is van een jongeman die de stem van zijn vriendin heeft opgenomen met de ingebouwde microfoon van een iMac...

Hiervoor: "Dumb, dumber..." | Hierna: "The Hutton report" | Naar de voorpagina | E-mail zenz

Reisgenoten

gravatar for jasper

Beste Gert-jan,

best wel een leuk liedje: no regrets!

jasper · 31-01-’04 14:38 · Reageer op jasperVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!