GeenStijl.nl trekt de touwtjes aan

Donderdag 05 Februari 2004 om 11:29

De lijn zet zich door: na de moddereter introduceerde GeenStijl deze week een 'huisadvocaat'. Hoewel de naam Zwarte Kip anders doet vermoeden, lijkt deze jurist niet lekker langzaam maar juist quick en dirty: "Stijlloze reacties blijven welkom, maar wij distantiëren ons van bedreigingen, dan wel racistische uitlatingen. Sterker nog: wanneer de pliesie zich mocht melden indien er weer eens een bezoeker over de schreef is gegaan, zullen wij zonder aarzelen medewerking verlenen aan het onderzoek."

Geenstijl.nl

Hiervoor: "Die andere Bob..." | Hierna: "Staatsgeheim" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Eric

De lafheid ten top, als je het mij vraagt. Wel uitlokken, maar vervolgens zeggen dat de uitgelokte reacties bij voorbaat niet jouw verantwoordelijkheid zijn. Laat ze eerst de toon van hun eigen postjes maar eens veranderen én consequent zijn. Voorbeeldje? Het docentenschietspel, waar Hoxha moord en brand over schreeuwt om vervolgens de elders inmiddels verwijderde pagina te mirroren…

Eric (URL) · 05-02-’04 19:08 · Reageer op Eric

gravatar for Grobbo

Ook leuk is het wanneer je je bezoekers attendeert op een site die je niet zo leuk vindt, en men zorgt daar enkele weken voor overlast, plempt de reaciepanelen vol, genereert een sh*tload aan extra dataverkeer…

Waar ligt in dat geval de verantwoordelijkheid?

Grobbo (URL) · 06-02-’04 15:19 · Reageer op GrobboVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!