Bieslog is jarig!

Dinsdag 02 Maart 2004 om 11:26

De Fluiten van Ver Weg - De Wereldmuziek der CananefatenEn wie jarig is, trakteert. Wim de Bie heeft wel een hele leuke traktatie verzonnen: de complete CD "De Fluiten van Ver Weg - De Wereldmuziek der Cananefaten" is te downloaden vanaf Bieslog, inclusief hoesafbeeldingen en begeleidende teksten. De CD, in 1996 gemaakt door Wim de Bie, componist/muzikant Henny Vrienten en multi-instrumentalist Joost Belinfante, is niet meer in de handel verkrijgbaar. Rare jongens, die platenbazen: het is een album dat met kop en schouders uitsteekt boven het gros van de CD's dat nu wordt uitgebracht. Downloaden dus! En natuurlijk de hartelijke gelukwensen voor Bieslog, onder luide dankbetuiging voor het constante, hoge niveau van Bieslog en de vele uren leesplezier die ik daar al aan beleefd heb. Vanavond neem ik een advocaatje op de gezondheid van de hoofdredacteur!

Hiervoor: "Donner: Hardere aanpak computercriminaliteit" | Hierna: "CNN slaat door" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for jj

goeie aktie

jj (URL) · 02-03-’04 15:49 · Reageer op jjVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!