Spring is in the Air

Woensdag 17 Maart 2004 om 15:25

klik voor grote foto Yep, het is definitief lente. Bloesem aan de bomen, een jonge hond (met baas) die z'n geluk niet op kan en een mama eend die stilletjes zit te broeden. Gelukkig hebben de mannen van de plantsoenendienst haar gezien (gewaarschuwd door de buurt?) toen ze de bossages deze dagen grondig kortwiekten. Haar nest, toch al niet zo strategisch gebouwd aan de waterkant op een halve meter van een voetgangersbrug, is nu beschut door de enige struik van betekenis in de wijde omtrek. Vijf eieren koestert ze, zo zag ik gistermorgen toen ze eventjes haar plaatsje verliet om te fourageren. Toen had ik m'n camera niet bij me *stomstomstom*, maar de komende dagen hoop ik dat goed te kunnen maken. Nu ga ik naar buiten, naar het park. Rineke, Jochum en vriendje Saral zijn er al, ik ga even langs huis en neem Colder mee. Heerlijk. Lente.

Hiervoor: "Geen stijl..." | Hierna: "De excuses van strijder Jan Pronk" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for herman vanmunster

Hallo,

Ik zou je foto graag gebruiken voor een affiche voor natuurpunt. Wij organiseren een “bloesemtocht”. Je foto is mooi en zeer geschikt.
Mag het?

vriendelijke groeten,

Herman.

herman vanmunster ( E-mail ) (URL) · 04-04-’06 22:36 · Reageer op herman vanmunsterVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!