Baviaan.net: Alles gaat stuk, alles is eindig

Maandag 29 Maart 2004 om 10:21

In de Rails staat een interview met Spinvis. Spinvis valt in de categorie 'muziek die ik alleen mag draaien als Rineke al slaapt'. Net als Olivier Messiaen en Miles Davis, en een handvol andere genieën. Spinvis' muziek is mooooooi, heel mooi. Ook dit interview is mooi. Met grote dank aan Baviaan, die alles scande en online zette.


Update: Spinvis heeft gisteren de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van 2003 gekregen, zo las ik bij Eric. Beluister het juryrapport en het lied in de eveneens bekroonde uitvoering van Lenette van Dongen. Meer materiaal van Spinvis kunt u beluisteren (en bekijken!) bij VPRO's 3voor12. Wat u ook doet, sla 'In De Staat Van Narcose' met het veteranenorkest in Club Lek niet over.

Hiervoor: "Passion of Christ review" | Hierna: "Margot Quan Knight" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!