Hans Guido online

Donderdag 08 April 2004 om 15:16

Hans Guido Rietkerk reist als projectleider voor vluchtelingenzorgorganisaties Zoa en Medair de hele wereld over om noodvoorzieningen en basale humanitaire hulp op te zetten. Na o.a. Afghanistan en Sudan zit hij nu in Bam, de Iraanse citadel waar op Tweede Kerstdag een aardbeving van 6.6 op de schaal van Richter alles letterlijk op z'n kop zette. Bekijk het videoverslag (10 minuten, 28MB). Een land in chaos, en deze jongens doen er goed werk. Toen ik Hans Guido begin januari voor het laatst sprak, vertelde hij me summier wat over zijn werk - maar deze beelden had ik niet in mijn hoofd. Respect.

www.hansguido.nl

Hiervoor: "Wie is verantwoordelijk voor het Moronenlegioen*?" | Hierna: "Beroering over nepsites" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!