Weblogger 'De Chileen' (GS) gemolesteerd

Dinsdag 20 April 2004 om 07:05

Shocklog GeenStijl meldt dat 'logger van GeenStijl maar vooral ook een goede vriend' De Chileen gisteravond in elkaar is geslagen door drie mannen met bivakmutsen en een honkbalknuppel. Volgens GS-logger van het eerste uur Fleischbaum werd De Chileen al geruime tijd bedreigd, net als enkele andere redactieleden. GeenStijl stopt met onmiddelijke ingang (al gaat naar goede traditie de discussie binnen gewoon door): 'We zijn op, we zijn kapot en we hebben er als het zo moet geen zin meer in. Of het nu Oud-Links aanhangers, milieu-extremisten, kaalkopjes of Stivorogekken waren, dat doet er niet toe. Blijkbaar kan je in dit land niet meer voor je mening uitkomen.' Op die conclusie is nog wel wat op af te dingen - en misschien zal ik in een later stadium nog wel eens een poging daartoe ondernemen. Nu laat ik het bij het uitspreken van mijn afschuw, en de beste wensen en sterkte voor zowel De Chileen als de rest van de GeenStijl-redactie. (Update: het was een hoax. Ah well. Toch de moeite waard om verder over na te denken.)

Hiervoor: "Hoe gezond is Irak?" | Hierna: "'De Chileen' gemolesteerd - commentaar" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!