A Boy and his Dog

Zondag 25 April 2004 om 20:35

A Boy and his DogDonderdagmiddag op bezoek bij m'n vrienden van CapCave. Donderdagavond bandrepetitie, vrijdag overdag de Landelijke Vergadering (daarover later meer). Vrijdagsavonds pianospelen bij de trouwdienst van Anton en Petra (Joëlle had donderdags haar voet lelijk verstuikt, maar dat verhinderde haar niet om de sterren van de hemel te bassen. We hebben zelfs nog een duet gezongen!). Aansluitend het feest, een paar oude bekenden gesproken en eindelijk weer eens bijgepraat met Peter. Zaterdagmorgen hondentraining met onze puberende pup Colder, daarna de weekboodschappen. Zaterdagavond hebben we met Joelle en Ilia "The Passion of the Christ" bekeken... heftig! Daarna nog even sheets gemaakt voor de kerkdienst van de volgende ochtend en zondagmiddag eenmaal thuis moe geconstateerd dat het allemaal wel weer wat veel was dit weekend...


Daarom 's middags lekker uitgewaaid met Jochum, die er in verhouding tot dan toe bekaaid vanaf was gekomen - qua aandacht dan. Jochum en ik zijn gaan wandelen op ons favoriete plekje, schiereiland 'De Bol' bij Schoonhoven. Een bijzonder stukje Nederland met een , waarin oeverzwaluwen nestelen en unieke flora zoals . Lekker over het Lekstrand , , , en de diepe rust die alleen verstoord werd door een . Op de terugweg even bij een paraglider club om te zien hoe de niet-gemotoriseerde gliders de lucht in worden gelierd. Een plezierige zondagmiddag.

Hiervoor: "Dutch bloggies 2004 winnaars" | Hierna: "Jeugdkerk Reloaded" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!