Zwaaien naar André

Maandag 26 April 2004 om 18:57

Als u morgenochtend vroeg genoeg wakker bent, kunt u naar André Kuipers zwaaien. Hoe dat gaat? Surf naar deze pagina, voer uw plaatsnaam in en klik op submit. U krijgt een nieuwe pagina te zien met de resultaten van uw zoekopdracht. Klik vervolgens ter bevestiging op de juiste plaatsnaam en u krijgt een keurige tabel met een overzicht wanneer en waar het International Space Station precies aan de horizon verschijnt (met het blote oog waarneembaar), wat de hoogste positie is die hij bereikt en waar hij ten slotte weer verdwijnt. Een tipje van de sluier: hij raast even voor zonsopkomst vlak boven de horizon in 2,5 minuut van zuid-zuidoost (167 °) naar oost-zuidoost (115 °). Nu heeft u nog een kompas nodig, een goeie wekker en een beetje geduld - en straks niet vergeten te zwaaien natuurlijk!

Hiervoor: "Jeugdkerk Reloaded" | Hierna: "Grote Devotie" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Woudreus

Leuk! In mijn posting [http://home.wanadoo.nl/vanbregt/robert/2004_04_01_archief.htm#108254535169565236] kun je nog een url vinden met een mooi overzicht.

Woudreus (URL) · 27-04-’04 14:33 · Reageer op WoudreusVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!