Amalia

Vrijdag 14 Mei 2004 om 08:48

Leuke beelden van Willem-Alexander, Maxima en Amalia. M'n Spaans is erg roestig, maar Maxima's lieve woordjes tegen Amalia snap je zo ook wel: "Quien es la cuquita linda de Mama? Y entonces que dice la gordita linda de Mama? Te gusta estar de paseo aca en el jardin de Mama?" (Wie is mama's mooie meisje? En wat zegt mamma's lieve dikkertje dan? Heb je zin om in de tuin te wandelen met mama?). Ook heel schattig zijn de beelden waarin ze samen 'klap eens in je handjes, blij blij blij' zingen. De digitale camera van deze trotse ouders is gestolen en de beelden worden nu te koop aangeboden aan roddelbladen - maar dat zal niet veel opleveren, aangezien ze ook vrij beschikbaar zijn op Internet. Desondanks behandelt de RVD ze als staatsgeheim.

Hiervoor: "The psychology behind abusive behavior" | Hierna: "Willem Endstra neergeschoten" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!