Paul van Buitenen

Woensdag 23 Juni 2004 om 09:53

Paul van BuitenenJoelNews, sinds 1997 de beste online bron voor nieuws uit de Christelijke wereld (als God ergens bijzondere dingen aan het doen is, zit JoelNews er bovenop) verwijst naar een paar interessante interviews met Paul van Buitenen in het katholiek nieuwsblad en CVKoers. Editor-In-Chief Marc publiceerde eerder over Van Buitenen (een man die, als het aan de stemwijzer had gelegen, geen enkele stem had gekregen) op zijn eigen blog.

Sidetrack: vlak na de verkiezingen heb ik een email gestuurd naar Paul van Buitenen's Europa Transparant over de ernstige veiligheidsrisico's die kleven aan het online publiceren van NAW-gegevens in combinatie met bankrekeningnummers. Hun vond ik veel te makkelijk. Op de email die ik terugstuurde, waarin ik gedetailleerd en gedocumenteerd uiteen zette wat nu precies mijn bezwaar is, heb ik nog geen antwoord gekregen. Maar: er zijn ook geen nieuwe bankafschriften bijgekomen. Achterstallig onderhoud, publicatie on-hold vanwege intern beraad, of sindsdien geen afschriften meer ontvangen? Daar komt vast nog wel een transparant antwoord op ;-)

Hiervoor: "Site-Flavored Google Search" | Hierna: "Authentic Boredom" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!