Doing the work of...?

Zaterdag 14 Augustus 2004 om 14:50

Vergelijkt u eens met . Subtiele fotofuck, nietwaar? De vlaggen op de eerste kan ik thuisbrengen: Rusland, Duitsland, Frankrijk. De eerste twee bedrijfslogo's op de andere foto ook: Halliburton (Cheney's voormalige bedrijf dat op onduidelijke wijze voor miljarden dollars opdrachten in de wacht sleepte voor de wederopbouw van Kuweit en Irak en nu de grootste moeite heeft uit te leggen wat ze voor dat geld gedaan hebben) en uiteraard Shell. Maar die derde... wie het weet mag het zeggen!


Update: dankzij webm@ik is de link duidelijk. 76 Lubricants is de belangrijkste merknaam van de Philips Petroleum Company, een bedrijf dat in 2002 is gefuseerd met Conoco Inc. tot ConocoPhilips, de op drie na grootste smeermiddelenproducent van de VS. Voormalig ConocoPhilips topman Robert E. McKee III (company bio) zwaait sinds september 2003 namens de Amerikanen de scepter over de Iraaks oliereserves. Dat heeft Halliburton-dochter Questar (een olieboorbedrijf waarvan McKee tegelijkertijd directeur is) geen windeieren gelegd. Meer schimmige details over de spelletjes op dit gebied zijn te vinden in dit artikel van Kosmotar J. Katzspliff (OnlineJournal.com).

Hiervoor: "Overstromingen in Friesland" | Hierna: "Succesvol businessmodel voor ePublishing" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for webm@ik

http://www.76andr.co.uk/ hier vind je het logo van the Anglo American Oil Company, verder ken ik ze trouwens ook niet maar ‘t is wel hun logo

webm@ik ( E-mail ) · 15-08-’04 21:23 · Reageer op webm@ik

gravatar for Vryage

Beide fotos zijn manipulaties. Bij de eerste kloppen de schaduwen op de vlaggetjes niet.

Vryage (URL) · 21-08-’04 15:22 · Reageer op VryageVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!