Nationale Actie voor Azië

Vrijdag 07 Januari 2005 om 00:11


Hiervoor: "Hallo, welkom bij de Rode Kruis inspreeklijn!" | Hierna: "Vrouwelijke ouderlingen en predikanten in NGK" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Blokje

Volgens mij zijn het de fraai vormgegeven letters die het eindbedrag van giro 555 in uw log weergeven, die ervoor zorgen dat in mijn browser (Internet Explorer) de middenkolom van uw log te smal is. Een gedeelte van de tekst gaat plots schuil achter de de terzijdebalk. Hoe groot ik mijn venster ook oprek, ik moet een aantal woorden in uw tekst over de vrouwelijke ouderling raden.

“Gebruik dan ook Firefox”, zal u misschien zeggen maar ik meld het toch maar even.

mvg, Blokje

Blokje (URL) · 09-01-’05 00:09 · Reageer op Blokje

gravatar for Blokje

Ach kijk…. mijn eigen reactie heeft het probleem opgelost! Nu er strak achter het eindbedrag niet meer staat “Reageer” maar “Er is een reactie”, verschuift “is een reactie” naar volgende regels en blijft er voldoende ruimte voor de middenkolom.

Blokje (URL) · 09-01-’05 00:13 · Reageer op Blokje

gravatar for Gert Jan

Ha, bedankt! Ik heb Kole’s Queeste al heel lang niet meer op een Windows machine bekeken, en op de Mac werd ‘reageer’ netjes onder het bedrag getoond, zowel in Safari als in Firefox… Ik zal een breakje toevoegen, zodat het probleem definitief is opgelost.

Gert Jan (URL) · 09-01-’05 01:29 · Reageer op Gert JanVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!