Digitale tampon?!

Maandag 14 Maart 2005 om 21:43

Het staat er echt, boven in beeld bij de OB TV-reclame: "onderzoek vs. andere digitale tampons wijst uit" en vervolgens komt er een claim over hoeveel procent meer absorptie of zo, geïllustreerd met een computer generated animatie. De reclameboodschap is eerlijk gezegd verder langs me heen gegaan, verstuiterd als ik was door die ene term: digitale tampon. In eerste instantie dacht ik dat de reclamemakers hiermee een statement wilden maken, zoiets als "niemand leest dit, dus het maakt niet uit wat we zeggen..." Inside joke avant-le-lettre: een virtuele test tussen twee computer generated tampons. Maar Google leerde me dat er twee soorten tampons worden verkocht; met applicator ('inbrenghuls') of zonder. In dat laatste geval wordt de dame geacht haar vinger (latijn: digitus) te gebruiken - en daar komt de term digitale tampon vandaan. Hoeveel mannen zouden dit weten... nee, hoeveel vrouwen zouden dit weten?

Hiervoor: "Boku Communications" | Hierna: "Madagascar" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!