Reminder to self

Zaterdag 30 April 2005 om 17:34

Volgend jaar NIET, ik herhaal, NIET, met Rineke naar de vrijmarkt - en al helemaal niet bij het sluiten van de markt!

Hiervoor: "En bedankt he!" | Hierna: "GsCorp" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Annelies

Vertel, vertel!!! Waarom niet? Wat is er gebeurd? Vertel!!!!

Annelies ( E-mail ) · 30-04-’05 19:18 · Reageer op Annelies

gravatar for Gert Jan

Nou… we zouden even over de vrijmarkt in Nieuwegein lopen, gewoon om de sfeer te snuiven. We gaan niets kopen, want we komen al om in de troep, afgesproken? Afgesproken.

Dan gaat m’n telefoon: koninginnedag.nl heeft het zwaar. Ik moet wat hulptroepen mobiliseren om het cluster servers weer overeind te schoppen en loop naar een rustiger straatje, buiten bereik van de speakers waaruit onwaarschijnlijk luide takke(n)herrie komt.

Tien minuten later is het allemaal weer geregeld, maar Rineke, Jochum en Ilia staan niet meer waar ik ze achtergelaten heb. Na een belletje treffen we elkaar weer – alleen is het gezelschap uitgebreid met een schoudertas en een grote boodschappentas waarin een half dozijn knuffels, een geemailleerd teiltje, een lachzak, een boek over kledingmaken, twee leren bretelbevestigingsbeugeltjes (door Rineke hardnekkig galgen genoemd), twee aardewerken bloempotten, een semi-albasten vaas, twee puzzels, twee veldflesheuptasjes en vijf handpoppen zijn gepropt. O ja, en een LP van Herman van Veen – maar die verdwijnt relatief onopvallend in de kast, daar heb ik verder geen last van. De rest ga ik tot in lengte van dagen op onverwachte momenten op de meest rare plekken tegenkomen.

Nie wieder!

Gert Jan (URL) · 30-04-’05 19:37 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Annelies

Wees blij dat je al die dingen tot in lengte van dagen gaat tegenkomen, want dat blijven dan reminders dat je dit NOOIT meer gaat doen ;-)
Je vraagt je alleen af wat ze met al die dingen moeten.
Voor wie zijn die knuffels?
Hebben jullie nog niet genoeg vazen en bloempotten? Of is dat een hint van Rineke dat je vaker bloemen mee naar huis moet nemen ;-)
Wie gaat die handpoppen gebruiken en voor wat?
Wie is er zo misselijk dat ie een emaille teiltje nodig heeft om te spugen..?

Kijk, een puzzel kan ik me voorstellen. Wij hebben er ook 2 voor Roan gekocht, waarvan hij 1 al feilloos in elkaar kan zetten. Verder een auto voor Roan en een lamp voor Lenci (we doen nog altijd het grote licht aan als we haar ‘s nachts verschonen). Dus bij ons is het nog bescheiden gebleven.
Toegegeven, als ik het geld had zou ik ook met veel meer thuis komen, als we tenminste een rommelmarkt zouden hebben die wat voorstelde, want wat dat betreft is Meppel niks waard ;-)

Ja jongen, het is een harde les voor je geweest. Nooit Rineke alleen laten als je de rommelmarkt op gaat. GSM uit en een touwtje om haar pols die jij vasthoudt!

Annelies ( E-mail ) · 30-04-’05 20:13 · Reageer op Annelies

gravatar for Gert Jan

De knuffels zijn voor Jochum, en wellicht voor wat geocaches. Vazen hebben we inderdaad niet veel (en wat we hebben is altijd de verkeerde maat) en Jochum had net vorige week een bloempot laten sneuvelen. De handpoppen zijn voor school, het boek voor Joelle, de puzzels voor Jochum en het teiltje voor in de tuin “want daar staat al meer van dat soort oud spul”. Nou ja, zo had Rineke voor alles een verklaring – die, all things considered, niet geheel onredelijk overkwam. En het ergste is dat ze voor die hele santekraam twee maal 50 cent heeft betaald, dus daar kon ik ook moeilijk bezwaar tegen maken. Het wordt alleen een uitdaging om de zooi binnen een redelijke termijn op een beetje beschaafde manier weer kwijt te raken. En ‘gooi maar op de stapel, daar valt het toch niet op’ kwalificeert daarvoor niet! ;-)

Gert Jan (URL) · 30-04-’05 20:34 · Reageer op Gert Jan

gravatar for rineke
gravatar for Jochum

Volgend jaar misschien zelf op de markt staan? Ik heb gehoord dat die Apple-rommel nog best wel wat waard is en die kast vol lp’s kunnen(á 1 Euro per stuk) toch een klein kapitaaltje opleveren. De knuffels zou ik aan de hond geven (per ongeluk), Raya heeft ze binnen een dag aan flarden. :-)

Jochum · 02-05-’05 09:53 · Reageer op Jochum

gravatar for Mutti

Ah, dit verhaal had ik, wegens vakantie, gemist.
En sta uiteindelijk, alles gelezen hebbende, zowel aan de kant van Rineke, want zo’n teiltje is nooit weg ;) als aan de kant van Jochum. Heb er zelfs nog wel wat andere suggesties bij, voor wat betreft: te koop aangeboden! Dan komt er toch een ruimte in Huize Kole Nieuwegein ;)

Mutti ( E-mail ) (URL) · 29-06-’05 22:20 · Reageer op MuttiVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!