Droomwereld

Zondag 01 Mei 2005 om 17:00
Vandaag een zeldzaam kalm dagje. We hebben de vijverpomp schoongemaakt, een teiltje opgenomen in de waterloop, tompoezen gesnoept, lekkere boterhammen met kip en salade verorberd en heerlijk in het zonnetje gewandeld. Toen Jochum begon te piepen over de enorme hitte zijn we in de schaduw van een boom met de frisbee gaan gooien. Colder houdt dat rustig een half uur vol - maar toen waren wij het zat ;-) Na het avondeten gaan we nog 'even' heen en weer naar Urk om ons meiske op te halen.

Een opmerking van Jochum (6) wil ik u niet onthouden. Zijn 'lachzak' was kapot en werd door hem bij mij gedumpt, terwijl ik net met de laptop op schoot een paar notoire Freemail spammers van hun account afhielp - Jochum ziet mij als mobiele vuilnisbak, zo zit onze relatie in elkaar, zeg maar. Terwijl hij naar buiten holde betaste ik het ding en constateerde dat er simpelweg een batterij los zat. Zodra ik die op z'n plaats klikte begon de lachzak hysterisch te lachen. Jochum maakte meteen rechtsomkeerts om z'n favoriete attribuut terug te halen en informeerde, alweer op weg naar buiten, hoe ik het had opgelost. "O, even via een touwtje met de Mac geconnect en een reboot geforceerd." zei ik voor de vuist weg. Hij keek me even vorsend aan, stoof toen door naar buiten en riep over z'n schouder: "Hoe is het verder in die droomwereld van je?"


Hiervoor: "Patroon" | Hierna: "Joëlle OP Urk" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!