Van 90 naar 0 in 45 Minuten

Woensdag 20 Juli 2005 om 08:39

- Vrijdagmiddag drukte Rineke een hartstochtelijke zoen op m'n lippen toen de broeders me kwamen halen voor het dotteren. Een van de twee knikte goedkeurend en zei "Nou, met zo'n kus van mams moet het zeker goed komen!" En het kwam goed: ik bracht het er levend vanaf en hij ook, ternauwernood.

- Gistermiddag brachten Rineke en ik de paperassen naar de huisarts. In het verslag had de interventiecardioloog geschreven dat hij na een na-diletatie het resultaat fraai vond. Elders op het formulier stonden de cijfertjes: van 90% stenose (vernauwing) naar 0%. En dat in drie kwartier.

- Rineke heeft nu de stoute schoenen aangetrokken en haar haar geverfd (heur haar, leerde de meester me vroeger, maar dat klinkt zo antiek en zoals u zult begrijpen is elke associatie met oud in dit kader ongewenst). Ik kan u melden dat ik het resultaat fraai vind. De cijfertjes (klik voor de plaatjes): van naar , zoals het was toen ik haar leerde kennen. En dat in drie kwartier. ;-)

Hiervoor: "Back @ Base" | Hierna: "Vakantie 2005, deel 1" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for pa

WAUW Waar is de foto. (vraag van een trotse SCHOONvader)

pa ( E-mail ) · 20-07-’05 11:50 · Reageer op pa

gravatar for Dave en Eef

:-)

Fijn dat je weer heel terug bent.
Hartelijk (n.p.i) welkom terug!
God is goed…

Dave

Dave en Eef ( E-mail ) (URL) · 20-07-’05 12:01 · Reageer op Dave en Eef

gravatar for Mutti

MMMmm, ik ken d’r langer dan jij… En volgens mij was ze toen al grijs :-0

Maar net als pa ben ook ik benieuwd naar een foto :-)
‘k Heb vanmezelf nog wel een blonde ;-)
Zet je die er naast ;-))
Oké. Bukken!!!!!!!!!!

Mutti ( E-mail ) (URL) · 20-07-’05 12:09 · Reageer op Mutti

gravatar for Rineke

@GJ: Tja, nu is nog niet duidelijk wie “Mams” is… Komt daar nog een engelachtig portret van Ma? ;-)

@Dave: hij is nu nog ruimhartiger, denk je ook niet?

@Ma: Ja, een week langer, denk ik. En alleen mijn ouders, broers, zus opa en oma en dichtbij wonende ooms en tantes, neven en nichten plus onderwijzer(es(s)en) en klasgenoten daarbij de dorpsgenoten van 1960 tot 1973 kennen mij met mijn natuurlijke donkerblonde haardos. Vanaf mijn 13de begonnen de witte haren erdoor te komen. Rond mijn 18de was er al geen plukken meer aan. Jullie ontmoette ik in 1985, dus was ik al grij(n)zend.

Rineke · 20-07-’05 15:24 · Reageer op Rineke

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Gedoneerd door Ma(ms): een portret van Goudlokje. Gert Jan (URL) · 20-07-’05 15:57 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Mutti
In reactie op : Maar waar blijft nou die foto van een gitzwarte Mams??? ;-0 Mutti ( E-mail ) (URL) · 20-07-’05 18:37 · Reageer op Mutti

gravatar for Mutti
In reactie op : Ahhhhhhhhh, inmiddels gevonden!!! Mooi hoor! Maar volgens mij zie ik hier en daar nog wel een grijze :-) Of is dat de zon die op het zwart schittert? Mutti ( E-mail ) (URL) · 20-07-’05 18:40 · Reageer op Mutti

gravatar for Dave en Eef
In reactie op :

:-)

Ik denk dotter wel veel grapjes gemaakt zullen zijn he!?
Misschien niet heel gepast, maar ik meen het echt,
uit de grond van mijn… erm…

Bless, Dave

Dave en Eef ( E-mail ) (URL) · 21-07-’05 00:25 · Reageer op Dave en Eef

gravatar for Rineke

@Dave: Zeker, maar deze is nieuw! Prachtig! ;-)

Rineke · 21-07-’05 10:18 · Reageer op Rineke

gravatar for Rineke

@Dave: Ilia zegt dat GJ daar hart van wordt.

Rineke · 21-07-’05 10:22 · Reageer op Rineke

gravatar for Sjoukje en Kees

Hallo Gert Jan en Rineke,
Fijn dat we op de hoogte zijn van jullie wel en wee. We zijn blij voor jullie dat de ingreep tot goede resultaten heeft geleid.Van harte gelukgewenst.

Sjoukje en Kees ( E-mail ) · 25-07-’05 19:46 · Reageer op Sjoukje en KeesVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!