Even een update over werkgerelateerde zaken...

Maandag 07 November 2005 om 18:16

...want die had u nog tegoed. De komende weken is yours truly in opdracht van een aantal omroepen nog druk met digitale themakanalen. Met WAT? Met sterk doelgroepgerichte, meer of minder interactieve, multimediale content die met behulp van IP technologie wordt afgeleverd bij de consument, rechtstreeks thuis (via PC, digitale TV of een ander apparaat, zoals bijvoorbeeld je mobiel) of op locaties die bij de doelgroep passen. Bijvoorbeeld op een plasmascherm in een museum. Of op een zuil bij je reisbureau. Waarbij de consument op zijn beurt wordt ingeschakeld om content voor zijn eigen doelgroep te maken: een reisverslag, of een homevideo van hoe Oma precies haar beroemde stamppot zoete appeltjes maakt, of...

Daarna moet ik kiezen. Er zijn een paar leuke opties, die ik u zal vertellen als de tijd rijp is. Ondertussen wijs ik u nog even op het rumoer dat is ontstaan rondom het faillissement van mijn vorige werkgever en een zekere grootaandeelhouder (1, 2, 3, 4, 5, 6...)

Hiervoor: "Levensweg" | Hierna: "Wimma" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Annelies

Ha, fijn om te horen dat je weer werk hebt. Dat zal een hoop stress weghalen. En dan ook nog de luxe dat je na deze opdracht kan kiezen.

Wat de opdracht betreft die je nu aan het doen bent: tuurlijk kerel, door jouw uitleg snap ik het helemaal….NOT. Maar goed, dan ligt eraan dat ik totaal niet thuis ben in die wereld en niet aan jouw uitleg ;-)

In ieder geval ben ik ontzettend opgelucht dat je weer werk hebt. Dikke kus!

Annelies ( E-mail ) · 07-11-’05 20:32 · Reageer op AnneliesVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!