Kerstavond

Zaterdag 24 December 2005 om 17:29

Kerst is voor mij het feest, dat God niet vanuit de hemel, van een afstand ons komt vertellen hoe het moet. Maar dat God zelf mens geworden is. God is neergedaald naar de aardse werkelijkheid. Daarom hoef ik me niet meer op te werken, naar een niveau wat ik toch nooit kan halen. Ik hoef me niet op te poetsen, ik mag zijn wie ik ben. En ik hoef niemand te verbeteren: ik mag de anderen aanvaarden zoals ze zijn.

Jan Kiers, op pastor.nl


Hiervoor: "De Gele Oordoppen" | Hierna: "Lijst der lijsten" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!