Wereldwijde conversatie

Woensdag 28 December 2005 om 13:03

Stelt u zich eens voor: een wereldomspannende dialoog rondom twaalf onderwerpsvelden zoals IT, bio-technologie, OpenSource, mobiele communicatie, media, cultuur en politiek maar ook 'zachtere' onderwerpen als gezondheidszorg en ouderschap, aangeboden in een combinatie van verschillende communicatievormen. Audio- en videoopnamen van colleges op universiteiten overal ter wereld, lezingen door experts, artikelen, scripties en werkstukken, weblogs, fora, podcasts. Alles geïndexeerd, voorzien van meta-informatie en 'tags', bijgehouden door vrijwilligers en gepubliceerd onder een Creative Commons licentie die hergebruik toestaat. Met een muisklik abonneer je je op de onderwerpen die je interesseren en alle nieuwe bijdragen aan de conversatie belanden automatisch in je browser, iTunes of iPod. Een utopie? In het eerste kwartaal van 2006 start the conversations network, de volgende fase in grassroots media.

Hiervoor: "Lijst der lijsten" | Hierna: "Of zouden 'geesten' ook Googlen?" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!