Wat doet GJ zo al?

Zaterdag 15 April 2006 om 09:10

Even een update over werkgerelateerde zaken. Daarover is het de laatste tijd nogal stil op KolesQueeste, maar dat betekent niet dat er niets gebeurt - integendeel. De afgelopen anderhalve maand heb ik een paar consultancy projecten gedaan, bemiddeld in een arbeidsconflict, samen met Lijn en Marc de nieuwe huisstijl voor SkyRadio op de website geïmplementeerd (dat klinkt simpel, maar dankzij een ronduit afgrijselijk .Net CMS dat basale principes zoals de scheiding van content, structuur en 'look & feel' met voeten treedt was het een enerverende exercitie), meegewerkt aan de Veronica Download Top750 en de Album Top1000 Allertijden (met een bijzonder fraaie Ajax stemmodule, gebouwd door Patrick en Bob van TwoKings - die moet je vanaf maandag, als het spulletje live staat, beslist eens proberen!), functioneel en technisch ontwerp en projectmanagement gedaan voor een online spelletje en een onlinemarketingcijferspresentatietool (jaja, onthoud dat woord voor galgje!) waar we de komende week mee verder gaan. Daarnaast ben ik in gesprek met een kabelaar-annex-energiebedrijf-annex-hostingprovider, die de samenwerking tussen die drie culturen wil verbeteren (da's een leuke uitdaging!) en kreeg ik een verzoek om bij een energiebedrijf in Zeeland een interim rol op te nemen. Zeeland... da's wel erg ver weg. De komende dagen laat ik het werk even voor wat het is: eerst nu andere belangrijke zaken.

Hiervoor: "It's a thin line..." | Hierna: "Wachten met ingehouden adem" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags: , , ,

Reisgenoten

gravatar for Mutti

Mmmmm. Zeeland! Daar liggen wel een deel van je wortels :) ‘t Andere deel ligt in Groningen. Als je in iedere provincie een been set… Aardige spagaat! :) Mooie provincies, met nog veel ruimte en frisse lucht! Maar ja, voor de Zeeuwen staat de naam Kole natuurlijk voor degelijk en betrouwbaar :-)

Mutti ( E-mail ) (URL) · 15-04-’06 15:41 · Reageer op Mutti

gravatar for lijn

een ronduit afgrijselijk .Net CMS

Wat druk je je weer netjes uit, GJ :)

lijn (URL) · 15-04-’06 20:41 · Reageer op lijn

gravatar for Mutti
In reactie op : Had je anders verwacht dan? Is gewoon een hele nette zoon. En nette zoons drukken zich netjes uit! :-) Mutti ( E-mail ) (URL) · 15-04-’06 21:22 · Reageer op Mutti

gravatar for Bob

Iemand zou dat CMS eens onder handen moeten nemen! :-)

Bob · 16-04-’06 00:32 · Reageer op Bob

gravatar for Marina
In reactie op : Iemand zou dat CMS eens af moeten schaffen. Marina (URL) · 18-04-’06 09:37 · Reageer op Marina

gravatar for Pelle

Klinkt allemaal interessant :)
Ben je nu freelancer, of ‘gewoon’ in loondienst?

Pelle ( E-mail ) (URL) · 18-04-’06 12:11 · Reageer op Pelle

gravatar for Gert Jan

Gewoon in loondienst bij mezelf ;-) Toen ik ondernemer werd heb ik samen met Rineke een BV opgericht, Kole ter Horst Management & Consultancy BV. Mijn huidige activiteiten onderneem ik vanuit die BV.

Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 18-04-’06 14:16 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Annelies

Leuk om weer eens te horen wat je allemaal doet. Daar ben ik regelmatig benieuwd naar, maar het komt er niet van om je erover te bellen. Je bent wel weer megadruk bezig geweest. Klinkt allemaal erg uitdagend en het levert een aardig belegde boterham op, volgens mij ;-)
Ik zou zeggen: blijf van tijd tot tijd een updatetje over jezelf en je familie erop gooien!

Dikke knuffel,

Annelies ( E-mail ) · 18-04-’06 21:51 · Reageer op AnneliesVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: , , ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!