Handicap

Zaterdag 03 Juni 2006 om 20:46


Een prachtige Chevy Corvette Convertible, een auto van €80.000 met een 6-liter V8 automaat. Binnen 5 seconden op de 100 en dan vlot doortrekken tot 300 km/h. Splinternieuw, op naam gezet op 3 maart. Zojuist aangetroffen in een vrij volle parkeergarage in Nieuwegein op een parkeerplek voor invaliden. Onwillekeurig dringt zich dan de vraag op met welke handicap deze chauffeur zich door het leven moet slaan. Er zijn geen aanpassingen in aangebracht en een rolstoel past niet in de kofferbak. Misschien een visuele handicap? Da's toch ook zonde, zo'n mooie auto en dan kun je 'm niet eens zelf zien - de vraag blijft natuurlijk hoe je er dan in kunt rijden. Misschien moeten we 't toch eerder zoeken in de richting van een sociale handicap...


Hiervoor: "Kabelcom (@home, @work) in de etalage" | Hierna: "Pinksterfeest" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Mutti

Misschien past een rollator in de kofferbak? En de roelstoelen van tegenwoordig kun je héél klein opvouwen :) Doof, kan ook nog! Of heb je dan geen recht op een parkeerplaats voor gehandicapten? Je vader vindt van wel! :)

Mutti ( E-mail ) (URL) · 18-06-’06 10:06 · Reageer op MuttiVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!