Digitale schandpaal

Woensdag 07 Juni 2006 om 22:44

Een heel oude trend in een nieuw jasje: mensen publiek te kijk zetten omdat ze iets uit je winkel stelen, je een kapotte laptop verkopen of je telefoon jatten. Lekker knoeien met digitale pek en veren, eigen rechter spelen heerscht! Het wachten is op de eerste lynchpartij die we live via de webcam kunnen meemaken....

Hiervoor: "Behendigheid en geluk" | Hierna: "Blogging, Podcasting en corporate communications" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Wim

Ik wil niet zeggen dat ik dit helemaal goedkeur maar die mensen vragen er toch zelf wel een beetje om ? Ik heb vorige week vooral moeten lachen om die zogenaamde site van de verkoper van de kapotte laptop. Wie is nou zo dom om een laptop te verkopen met gewoon nog alle data erop ?
Die site heeft inmiddels meer dan 3 miljoen hits !!!

Wim · 08-06-’06 08:06 · Reageer op WimVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!