Looooser!

Maandag 10 Juli 2006 om 08:30

Zidane toont zich van zijn sportiefste kant...

Hiervoor: "Ik ben vies!" | Hierna: "Hout, beton, staal en glas." | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Annelies

Ik ben met je eens dat het belachelijk is wat hij deed en de scheidsrechter heeft groot gelijk dat hij er rood voor gaf. Maar zoiets doe je niet zomaar tijdens de allerlaatste wedstrijd van je carriere terwijl dat ook nog eens de finale van het WK is. Dus ik vraag me af wat voor grofs die Italiaan tegen hem gezegd heeft.

Annelies ( E-mail ) · 10-07-’06 10:07 · Reageer op Annelies

gravatar for Pelle

Tsja. Ont-zet-tend dom, meer kan ik er niet van zeggen. Ik moest denken aan Ruud van Nistelrooij die zich in de kwalificatie-wedstrijd tegen Andorra ook zo liet provoceren.

Je bent een prof, en wat mensen ook tegen je zeggen, daar hoor je boven te staan. Laat je voeten spreken, in plaats van jezelf zo te laten gaan.

Zidane is een fantastische voetballer, maar ik heb echt geen greintje medelijden met hem, en hoe hij zijn eigen afscheid heeft verknald.

Pelle (URL) · 10-07-’06 10:17 · Reageer op Pelle

gravatar for Marina

Het commentaar van Jan Mulder gaf wel te denken. Hij vertelde dat hij ooit had meegemaakt dat het hele publiek tijdens een wedstrijd ‘where’s your mommy?’ scandeerde, terwijl de moeder van één van de spelers net was overleden. “Als een speler dan ook nog zoiets tegen hem gezegd zou hebben, kan ik me voorstellen dat je door het lint gaat op zo’n moment”, aldus Jan. Ik ben benieuwd of nog boven water komt wat er in dit geval gezegd is.

Marina (URL) · 10-07-’06 10:45 · Reageer op Marina

gravatar for Wim
gravatar for terp

Nee, bij diegene waar de stoppen bij doorslaan daar ligt altijd de schuld…
Ik had ze alle twee van het veld af gestuurd, verplicht vriendjes worden, anders voor zo veel wedstrijden geschorst. (gaat wat lastig in het geval van Zidane bedenk ik me ineens…)

terp ( E-mail ) (URL) · 10-07-’06 15:09 · Reageer op terp

gravatar for Mutti

Overdrijven is ook een vak. Volgens mij gaf ‘t ie maar één kopstoot. Weliswaar één teveel, maar toch :-)
Ik ben blij dat die flauwekul weer voorbij is. En ‘k blijf er voor pleiten om ze de volgende keer allemaal een bal te geven en ‘t doel te verkleinen tot 60×60 cm. De ploeg die dáár de meeste ballen intrapt is voor mij voetclub van het jaar!!

Mutti ( E-mail ) (URL) · 10-07-’06 22:21 · Reageer op Mutti

gravatar for Mutti
In reactie op : Ja! Met de neuzen tegenelkaar, in de hoek van ‘t doel, tot ze vriendjes zijn. En nee! Ogen dicht daarbij mag niet. Gewoon elkaar in de poppetjes van de ogen kijken! Wel handjes op de rug! :-) Mutti ( E-mail ) (URL) · 10-07-’06 22:22 · Reageer op Mutti

gravatar for Rineke

@Mutti en Terp Ja en alleen leuke en goede dingen van de ander opnoemen.

Rineke · 11-07-’06 07:30 · Reageer op RinekeVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!