Matt Harding

Zaterdag 22 Juli 2006 om 08:10


Stel, je bent gamedesigner, maar je vindt reizen leuker. Je zegt je baan vaarwel en trekt de wereld over van je spaarcenten. Een reisgenoot geeft je de tip jezelf in elk land te filmen, terwijl je een koddig dansje doet. Nou ja, dansje - je kunt niet echt dansen, dus zwaai je maar wat met je ledematen en noemt het een dans. Als je terugkomt maak je van al die shots een filmpje en zet dat op Internet. Dan komt er een kauwgumfabrikant langs die vindt dat dat filmpje, net als zijn kauwgum, naar meer smaakt. Op zijn kosten vlieg je in zes maanden naar 39 landen op alle continenten. Je nieuwe filmpje gaat als een lopend vuurtje rond, en je wordt wereldwijd gevraagd voor interviews. Lees de FAQ en zijn blog en ontdek een open, sympathiek overkomende man die zelf ook nog niet helemaal bevat wat hem is overkomen...


Hiervoor: "Fragmenten" | Hierna: "Westerse Bijbel" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!