Suspend & Hibernate

Woensdag 27 September 2006 om 21:55

Oftewel even snel m'n geheugen dumpen, voor ik omval van de slaap: een virtuose gitariste speelt Paganini (een tikkeltje mechanisch, maar technisch prima), een batterij met USB-aansluiting (of dat nu echt praktisch is...), Sony's Reader met e-Ink ligt straks in de winkel (dergelijke apparaten zijn over vijf jaar niet meer weg te denken) en Sharp komt met een display die afhankeljk van de kijkhoek drie verschillende beelden tegelijk weergeeft (iemand een goed idee voor een toepassing?).

Hiervoor: "Terreur" | Hierna: "Geboortebeperking" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Huib

Een USB batterij? Het moet ook niet gekker worden…
Maar ik kan me zo voorstellen dat je dan op een gegeven moment de ene accu met de andere aan het laden bent… Laptop gebruikers bijvoorbeeld…
Is het handig, mwhoa, denk het niet…. Waarom niet gewoon in een lader stoppen? Ik heb toch al bijna al mijn USB poorten in gebruik….. en daarnaast is het nogal lomp als het uitsteekt….

Die Reader van Sony leuk, maar zal het echt zo snel de wereld veroveren?

En dan het display, uber gadget! Zet je slideshow van je vakantie erop aan en iedereen ziet een andere foto!
Hmm.. Alsof dat praktisch is… Waarom verzint sharp zoiets?
Denkt er nou niemand na bij een development afdeling voordat ze zoiets uitwerken?
Nu weet ik een goeie toepassing….
Permanent boss-key view… Oftewel je zet iets onschuldigs op kijkhoek A en C en zelf blijf je kijkhoek B gebruiken…. Je moet er dan wel voor zorgen dat je baas precies in kijkhoek A of C kijkt.. :-)

Huib · 28-09-’06 09:08 · Reageer op Huib

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Moet je baas natuurlijk niet recht achter je zitten ;-) Wat betreft de Sharp: ik zou me een toepassing kunnen voorstellen in de auto, waar de bestuurder het navigatiescherm ziet, de kids achterin een tekenfilm en de passagier voorin weer iets anders. Maar of dat praktisch is… Gert Jan (URL) · 28-09-’06 13:47 · Reageer op Gert JanVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!