ShotCode takes off

Dinsdag 10 Oktober 2006 om 09:37

In januari wees ik u al eens op ShotCode, een veelbelovende techniek om offline weblinks te communiceren. Fotografeer een ShotCode met je GSM en je telefoon surft regelrecht naar de bijbehorende webpagina. Destijds heb ik een ShotCode achterop mijn visitekaartje gezet en gemeten hoeveel mensen de technische drempel wisten te slechten. Dat viel niet tegen. CocaCola past deze vinding van het Nederlandse OP3 nu toe in een marketingcampagne in Mexico: veertig miljoen flesjes Sprite zijn voorzien van de karakteristieke ShotCode schietschijf. Dennis Hettema (oprichter van OP3) doet wekelijks verslag van de voortgang op MolBlog.

Hiervoor: "Change is good" | Hierna: "Huub Oosterhuis, lijstduwer van de SP, verwoordt" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!