ClearAudio Statement

Maandag 23 Oktober 2006 om 14:05

Als ik ooit nog eens m'n gesneuvelde platenspeler ga vervangen heeft ClearAudio wel een leuk modelletje staan:

Jawel, die hele toren is van het geveerde glazen plateau tot en met de stalen vloerspikes (met daartussen onder andere dezelfde motor die ook gebruikt werd in de Mars Rover...) een draaitafel. Van 125.000 dollar, wel te verstaan. Meer plaatjes - en video - vindt u bij AVBuzz.com.


Hiervoor: "Uitzetten met je hart" | Hierna: "Veel nieuws, maar geen updates" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for terp

Ik houd het nog maar even bij m’n DAP T-2000. Al lonkt de Technics 1210 MKII ;-)

OffTopic: FireFox2 doet het geweldig!

terp ( E-mail ) (URL) · 23-10-’06 16:01 · Reageer op terp

gravatar for Mutti

Wat zijn er toch veel begeerlijke dingen te vinden op het http://www.. Maar ja, staat er niet geschreven: gij zult niet begeren? :-)

Mutti (URL) · 24-10-’06 10:25 · Reageer op Mutti

gravatar for terp
In reactie op : Volgens mij gaat het begeren in de Bijbel over wat van een ander is, zou graag een andere platenspeler kopen toch… terp ( E-mail ) (URL) · 24-10-’06 10:45 · Reageer op terp

gravatar for Mutti
In reactie op : Ten dele heb je gelijk. Maar als je er in de eerste plaats vanuit gaat dat de Tien Woorden bedoeld zijn om er voor te zorgen dat we vrij blijven van elke vorm van slavernij, dan valt daar ook onder dat je een slaaf kúnt worden van je eigen verlangens, zonder dat het daarbij direct gaat om iets dat van de ander is. Maakt het iets ingewikkelder, en is tegelijkertijd nog bevrijdender! :-) Je kunt dan meteen ook het draadje doortrekken naar: bezitten als niet bezitten, en naar verkoop alles wat je hebt… Alleen dan ben je pas écht vrij. Mutti (URL) · 24-10-’06 11:44 · Reageer op Mutti

gravatar for terp
In reactie op : Ik zit je maar te pesten ;-) Ik voel me gewoon een stuk vrijer met die nieuwe platenspeler! terp ( E-mail ) · 24-10-’06 15:51 · Reageer op terp

gravatar for Mutti
In reactie op : Maar Terp toch!!!!!!!! Weet je wel wat er gebeurt als je Mutti pest??? Vraag maar eens aan Gert Jan. Mutti (URL) · 24-10-’06 17:55 · Reageer op MuttiVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!