Mini en Maxi

Vrijdag 03 November 2006 om 09:24

't Was een oneerlijke 'strijd', gisteravond op de oprit van de A27 vanaf de A1. Mijn Volvo 940 Estate stond braaf aan de staart van de file te wachten toen een kekke Marlboro-team Mini zijn neus in mijn trekhaak boorde. Of eigenlijk om mijn trekhaak heenvouwde. Dankzij een rubber beschermdop liep de trekhaak nog geen krasje op. De Mini daarentegen... Tip van de dag: tijdig remmen, vooral als er anderhalf ton Zweeds staal voor je neus stilstaat.

Hiervoor: "Psalmen van vroeger, voor nu" | Hierna: "Distant Wish" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Huib

Ik hoop dat je trekhaak nog heel is? En niet geheel onbelangrijk ook de bevestiging van de haak… TIP: laat het even checken….

Tja, bummer voor de mini…… Kreeg je hem nog van je haak af? Of moest je hem nood gedwongen meeslepen tot huis?!

Huib · 03-11-’06 10:37 · Reageer op Huib

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Alles zag er prima uit, geen centje pijn. In het verleden heb ik een keer een Volvo 960 achterop de trekhaak van mijn Citroen CX gehad – toen had ik 1600 gulden schade door een compleet ontzette achtertrein. Beetje vage bevestiging van de trekbeugel had die CX… In dit geval zit de trekhaak zo bevestigd dat hij een aardige klap kan hebben. De Mini had een stevige deuk, maar hij zat niet vast ;-) Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 03-11-’06 13:46 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Jochum
gravatar for Gert Jan
In reactie op : Nee, het miezerde ;-) Achteraf bedacht ik me dat ik in elk geval z’n nummerplaat had moeten fotograferen, voor het geval ik toch nog schade over het hoofd heb gezien. Maar ja, weet alles maar eens achteraf hè… Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 03-11-’06 16:41 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Mutti
In reactie op : Bij mij zag het er op ‘t eerste oog ook allemaal prima uit…, toen de trekhaak van m’n Volvo vanachteren werd aangereden door een onverzekerde taxischauffeur in een Plymouth. ‘k Weet niet of je het je nog herinnert…. Een week later bleek de auto vanonderen zo’n opduivel gehad te hebben dat ik nog slechts de dagwaarde kon vangen… ‘k Zou ‘m toch maar even op de brug laten zetten en nakijken! Je weet maar nooit! Mutti (URL) · 03-11-’06 19:11 · Reageer op MuttiVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!