Zoooo....

Woensdag 29 November 2006 om 20:44

...we zijn weer onder elkaar, de GeenStijl karavaan is verder getrokken. Ruim vijfmaal zoveel unieke bezoekers als gebruikelijk kwamen langs in de afgelopen twee dagen. Een ander slag volk, overigens, met heel andere interesses: het aantal bezoeken lag niet 5 maar slechts 2,5 maal hoger, het aantal pageviews driemaal hoger, het aantal hits viermaal hoger, de verstookte bandbreedte slechts 50% hoger. Met andere woorden, u bent een trouwer, breder geïnteresseerd publiek dat verhoudingsgewijs meer pagina's leest, hérleest en niet slechts plaatjes kijkt maar ook audio en video consumeert. Ik ben blij met u.


Hiervoor: "Digitale Expertise" | Hierna: "Even Apeldoorn bellen" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for <span class='registered'>terp</span>

Hmmmm voelt beter zo, wij zijn ook blij met jou ;-)

terp (URL) · 29-11-’06 21:28 · Reageer op terp

gravatar for Huib
gravatar for DJ

Sorry, het is me even ontgaan. Wat kwamen al die bezoekers bekijken? M.a.w: wat stond er op GS?

DJ ( E-mail ) (URL) · 30-11-’06 19:28 · Reageer op DJ

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Niets spannends, DJ. De bedenker van de Prius is onlangs omgekomen bij een vliegtuigongeluk. GS schreef daar een stukje over en bombardeerde mij tot ‘vriendin van Femke’, omdat ik een Prius als leasebakkie had gekozen. Op zich zijn er slechtere hokjes om ingedouwd te worden ;-) Ze linkten naar dit stukkie: http://www.kolesqueeste.nl/pivot/entry.p..

Nu ben ik al eens eerder door GS gelinkt, en toen en nu vergelijkend valt me op dat a) de toeloop minder extreem was dan voorheen en b) het niveau van de bezoekers (of in elk geval van de reacties) vele malen hoger is.

Gert Jan (URL) · 30-11-’06 19:46 · Reageer op Gert Jan

gravatar for DJ

Hetzelfde (bezoek van een ander slag bezoekers) overkwam mij kort geleden ook: Google wees mijn site aan als zou er het filmpje van de in opspraak geraakte Stephan Postma te vinden zijn. Ik had alleen die twee namen los van elkaar en in ander verband genoemd: http://www.vanveelen.info/archive/2006/1..

De redactie van GS is trouwens zelf vooral stijl- maar vooral ook smakeloos bezig. Terwijl ze zelf luidkeels roepen dat je je op hun site aan de huisregels moet houden, pikten ze van mij een foto en reageerden ze vervolgens niet op de drie e-mails die ik ze daarover stuurde. Ze geven gewoon niet thuis.
Stelletje mafkezen.

DJ ( E-mail ) (URL) · 30-11-’06 20:04 · Reageer op DJVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!