Geen plaats...

Maandag 11 December 2006 om 23:47

De stichting 'Ravenstein in kaarslicht' is stevig de weg kwijt: Verdonk vragen het kerstverhaal voor te lezen, dat is net zoiets als Pinochet vragen toeristische rondvluchten langs de Chileense kust te promoten. En dan met droge ogen beweren dat je de kritiek niet aan zag komen...

Óf deze mensen hebben geen idee waar Kerst over gaat, óf ze hebben een paar jaar onder een steen geleefd en snappen niet dat 's werelds bekendste asielzoeker Egypte nooit was binnengekomen als Rita twee millennia geleden daar de macht had gegrepen.
Och, als er toch eens een CU-minister op 'Vreemdelingenzaken en Integratie' zou komen, iemand die de woorden die dat Kind als volwassene sprak verstaat met het hart en ze weet te vertalen in beleid!


Hiervoor: "Zon, strand en Noordzee (II)" | Hierna: "Elfjes en Visjes" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for terp

Letterlijk van God los.

terp · 12-12-’06 00:09 · Reageer op terp

gravatar for Annelies

Amen! Goed geschreven Gert Jan, ben het helemaal met je eens.

Annelies ( E-mail ) · 12-12-’06 10:15 · Reageer op Annelies

gravatar for DJ

Deze weblog had ik wel willen schrijven.

DJ ( E-mail ) (URL) · 12-12-’06 19:37 · Reageer op DJ

gravatar for Mutti

Ach, je weet maar nooit… ‘t Biedt ook de mogelijkheid om met een zeer kromme stok een rechte slag te slaan. Als ze zichzelf hoort voorlezen over: er was voor hen geen plaats in de herberg…

Mutti (URL) · 12-12-’06 21:35 · Reageer op Mutti

gravatar for Rineke

Vandaag in ‘Trouw’ : Rita Verdonk gaat niet voorlezen in Ravenstein, wegens ‘enerverende politieke omstandigheden’. Als ze nu eerlijk zou toegeven dat ze het evangelie niet begrijpt en er geen affectie mee heeft (denk ik, als ik haar beleid volg) zou ik nog blijer zijn. Ravenstein zoekt een voorlezer, die niet met welke politiek dan ook te maken heeft. Misschien moeten ze Majoor Boschardt uitnodigen?

Rineke · 15-12-’06 14:53 · Reageer op Rineke

gravatar for Mutti
In reactie op : Goeie smoes van d’r! Maar waarom majoor Boschardt uitnodigen? Er is vast in Ravenstein zelf wel iemand te vinden die kan voorlezen! Wat je met eigen krachten kunt doen moet je doen. Is ook altijd mijn motto geweest in de kerk! Mutti (URL) · 15-12-’06 15:06 · Reageer op Mutti

gravatar for Rineke
In reactie op : Ze wilden een bekende nederlander, neem dan een christen, vandaar de Majoor. Rineke · 15-12-’06 15:47 · Reageer op RinekeVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!