Sterren dansen op het ijs

Vrijdag 12 Januari 2007 om 00:22

Sterren dansen op het ijs - panorama

Het eerste uur realiseer je je heel erg wat je bent: klapvee voor de campingzender. Met het schaamrood op de kaken hoop je vooral buiten beeld te blijven, terwijl je braaf op commando meeklapt en mee-waved. Opwarmer Maurice, die de zaal moest opzwepen, slaagde daar verbazingwekkend goed in - onbegrijpelijk dat zoveel mensen bereid zijn zonder enige gêne alle remmen los te gooien als een man met een microfoon (toegegeven, een vaardig demagoog) ze vraagt het laatste restje beschaving aan de wilgen te hangen. Voer voor psychologen.

Het tweede uur overheerst bewondering voor de professionaliteit van de mensen die de show maken. En voor Tyler en Julie, die als vaste danspartners van de 'bekende Nederlanders' bescheiden op de achtergrond bleven terwijl de prestaties van diezelfde BN'ers voor een heel groot deel aan hen te danken waren. Wat een lijven, wat een gratie! En bewondering voor ene Petra Kagchelland, die actrice schijnt te zijn, maar die met slechts een paar dagen voorbereidingstijd erin slaagde een heel elegante en sierlijke kür te schaatsen. Kortom, we zaten vanavond bij Sterren dansen op het ijs Extra, waarin een BN'er een wildcard kon verdienen om vanaf morgen mee te schaatsen. Die Petra won 'm, heel terecht. En Patty Brard? Tja, Patty Brard...


Hiervoor: ""Bestel er voor mij ook één..."" | Hierna: "Dulfer valt aan!" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags:

Reisgenoten

gravatar for terp

Gelukkig heb ik een ‘eigen’ plek in mijn huis met een eigen TV (die ook uit kan! en waar ik zelf nog de controle over de AB heb) eigen vette stereo…. beide shows (op beide campingzenders) kunnen mij gestolen worden.
Kon ik mij rustig voorbereiden op mijn sollicitatiegesprek op het mediapark morgen (oeps vandaag ;-)

terp ( E-mail ) · 12-01-’07 00:34 · Reageer op terp

gravatar for terp

Mischien word ik nog uitgenodigd voor een kop koffie in Bussum ;-)

terp ( E-mail ) · 12-01-’07 00:39 · Reageer op terp

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Succes man! En natuurlijk ben je hartelijk welkom voor een kop koffie! Gert Jan (URL) · 12-01-’07 00:46 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Mutti

Hoe komt mijn degelijke gereformeerde zoon bij zoiets terecht? Ik ben verbijsterd! :-)
Heb gisteravond even gekeken, bij beide programma’s, maar hield het nog geen vijf minuten uit! :-)

Mutti ( E-mail ) (URL) · 13-01-’07 11:14 · Reageer op Mutti

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Via SkyRadio, die niet alleen mediapartner is bij SDOHIJ, maar ook haar nieuwslezer Arend Langenberg heeft afgevaardigd. Wij zaten daar dus om Arend aan te moedigen ;-) Eerlijk gezegd zap ik normaal gesproken snel over al die dansshows met of zonder schaatsen heen, en inderdaad, ik zou geen enkel programma van SBS weten te noemen waar ik wel eens naar kijk, dus ik begrijp je verbazing wel. Maar de dames waren gisteravond vastbesloten: terwijl ik met Jochum aan het schaken was moesten en zouden ze de eerste reguliere uitzending zien. Nu dachten 1,24 miljoen Nederlanders daar hetzelfde over, dus helemaal raar schijnt het toch niet zijn ;-) Gert Jan (URL) · 13-01-’07 14:16 · Reageer op Gert Jan

gravatar for terp

nou, wat die (zelfde?) miljoenen Nederlanders dachten en deden de afgelopen 2-3-4 verkiezingen, schijnt dus, voor mij althans, wel zo raar te zijn. Wat mij betreft hoe meer mensen naar dit soort programma’s kijken (laat staan er bij zijn) deste meer ik mijn hart vast hou voor Nederland :-p

terp ( E-mail ) · 15-01-’07 00:30 · Reageer op terpVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags:

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!