Voorjaarschoonmaak

Zaterdag 20 Januari 2007 om 23:03

Jaja, ik weet het wel. Koning Winter gaat komende week eindelijk een serieuze poging ondernemen om ons ervan te overtuigen dat hij nog steeds een deuk in een pakje boter kan slaan. Maar toch kriebelt het en wil ik de boel met bezemen keren. We beginnen daarom met de verweesde plaatjes op het bureaublad van m'n iBook. Dat ruimt lekker op!

Klik op bovenstaande foto voor een groter exemplaar en blader daarna door voor meer opmerkelijke plaatjes: commercials voor een autoverhuurbedrijf, boeken, een wel heel enthousiaste begrafenisondernemer, een creatieve tandenborstelfabrikant, een weinig overtuigend overkomende vliegschool en een camerafabrikant. Plus een dakloze die de kunst van het humoristisch bedienen van je publiek goed heeft geleerd.

Hiervoor: "Stormmmmmm" | Hierna: "Goedemorgen!" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Mutti

Mmmm, volgens mij was je daar een tijdje geleden ook al eens aan begonnen, aan die schoonmaak. Ga maar lekker door ermee, zien we nog eens iets leuks! :-)

Mutti (URL) · 24-01-’07 22:55 · Reageer op MuttiVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!