Goedemorgen!

Donderdag 25 Januari 2007 om 09:49

Vanmorgen maakte Jochum liefdevol een bakkie Senseo voor me, terwijl ik alles aan het bijeensprokkelen was om hem naar school te helpen. Eenmaal op de A27 nam ik een ferme slok uit de thermosbeker - groene thee met koffiemelk.

De hagelnieuwe BMW 5-serie leek de haaientanden niet op te merken en reed voortvarend door, op ramkoers met mijn rechterflank. Een korte claxonstoot was genoeg om hem abrupt te laten stoppen. De bestuurder boog zich voorover en tuurde door het druppelvormige doorzichtige stukje van zijn bevroren linkerzijruit, amper groter dan zijn spiegel, de ene hand aan het stuur en de andere aan zijn hoofd - met een telefoon ertussen. Wel een vermogen uitgeven aan een auto, maar te dom om een carkit te kopen en te lui om z'n ruiten schoon te krabben. Waarschijnlijk oud geld ;-)

Op kantoor stond gelukkig de cappucino klaar. En straks om half elf gebak: de luistercijfers zijn binnen, Sky Radio is nu met 10,5% de grootste commerciële zender, Radio Veronica heeft zijn marktaandeel van 5,5% stevig vastgehouden en Classic FM wist haar enige concurrent Radio 4 achter zich te laten. Benieuwd of we nog verder uit gaan lopen als we straks de nieuwe website van Classic FM gaan lanceren. Daar komen allerlei nieuwe functies en mogelijkheden in, die vooral amateur-musici als muziek in de oren zullen klinken. Maar daarover later meer! Nu eerst eens kijken of er nog creatieve inzendingen zijn binnengekomen voor de 'Annie in het Eftelingtheater' wedstrijd.

Hiervoor: "Voorjaarschoonmaak" | Hierna: "In My Language" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags: ,

Reisgenoten

gravatar for terp

Geef mij die groene thee maar, senseo vind nl. niet te zui*** drinken, goed als er geen alternatief is om caffiene binnen te krijgen moet je wel, maar anders: gewoon een oudhollands doorgelopen pleur!

terp ( E-mail ) · 25-01-’07 14:33 · Reageer op terpVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!