Sneeuw!

Donderdag 08 Februari 2007 om 15:59

Jaja, 't is wat. Zit ik noest te werken (we prijzen ons gelukkig met de veilige beschutting van de kantoormuren, terwijl de DJ rept over de sneeuw die ons land teistert), stuurt Joëlle een foto van de sneeuwpop die zij en Ilia maakten als verrassing voor als onze jongste, Jochum, uit school komt. Ilia is door zijn schoolleiding vroegtijdig naar huis gestuurd 'om de chaos in het verkeer voor te zijn'. IJsvrij noemden we dat vroeger, en sneeuw was geen reden voor een weeralarm maar juist leuk! En dan lag de sneeuw tot de dakgoot, niet zo'n dun laagje als nu... Watjes! Ondergetekende gaat straks zachtjes naar huis glijden ;-)


Hiervoor: "Coalitieakkoord" | Hierna: "Stichting Brein wil óók content blokkeren" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for terp

Ja die weeralarms snap ik ook niet zo. Ik kan me de winter van 1979 (-20) nog herinneren sneeuw tot aan de dakgoot of hoger. http://www.weersinformatie.com/winter791..

terp ( E-mail ) · 08-02-’07 16:15 · Reageer op terp

gravatar for Mutti

Ja, dat waren nog eens tijden, vroegerrrrrrrr, toen de sneeuw tot aan de dakgoten lag, er op straat geschaatst kon worden, en we moesten leven van wat we op voorraad hadden, 1969, 1979… Schitterend!
Maar eh, ijsvrij was toch écht iets anders. Dat kreeg je meestal als de eerste berichten kwamen dat de dooi in zou vallen, zodat je nog een dagje van het schaatsen kon genieten!! :-)

Mutti (URL) · 08-02-’07 22:49 · Reageer op MuttiVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!