The Police reunited

Maandag 12 Februari 2007 om 15:04

Een van de leukere kanten van de 21e eeuw: The Police komt na dertien jaar weer bij elkaar en we kunnen live meekijken bij de repetities... Hun laatste album, Synchronicity, spat nog regelmatig uit m'n iPod. Heel benieuwd of deze reünie een even fraai album oplevert!

Hiervoor: "Grossieren in dimensies" | Hierna: "Marilyn" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Eelco

“…Another working day has ended. Only the rush hour hell to face. Packed like lemmings into shiny metal boxes. Contestants in a suicidal race…..” is ook heerlijk in de file ja. En ook leuk: de regionale krant is op zoek naar personen die in 1977 bij een Police concert in “Diogenes” waren (http://www.gelderlander.nl/nijmegen/article1043668.ece). Hetzelfde podium waarop nu de Nijmeegse Studentenvereniging Navigators hun praise laat klinken… het kan verkeren.

Eelco · 12-02-’07 15:15 · Reageer op Eelco

gravatar for terp

Zojuist op NOS journaal dat ze zeer waarschijnlijk dit najaar ook in Nederland optredens gaan verzorgen. Nu maar hopen dat het allemaal betaalbaar blijft…

terp ( E-mail ) · 12-02-’07 20:41 · Reageer op terp

gravatar for Eelco

En dankzij youtube nog te zien ook. Erg jaren ’80 clipje, toen nooit gezien. Maar de muziek is er niet minder om. http://www.youtube.com/watch?v=_UlSK4WVZ..

Eelco · 21-02-’07 23:12 · Reageer op EelcoVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!