John McCain vóór homohuwelijk

Dinsdag 27 Maart 2007 om 22:02

Tenminste, als het om sexy lesbo's gaat. Onwaarschijnlijk? Het stond toch echt op McCain's MySpace, een website die het campagneteam van de VS presidentskandidaat heeft opgetuigd om een jeugdiger publiek te bereiken.

Op zich is zo'n MySpace een goed idee: zo goed dat iedereen het ondertussen doet. McCain's campagneteam had echter verzuimd zelf iets creatiefs te bedenken voor de vormgeving en ongevraagd de templates van ontwerper Mike D gebruikt. Sterker nog, ze hadden niet eens een kopie gemaakt van Mike's ontwerp, maar gebruikten de originele bestanden van Mike's server. Dat is uitermate onbeleefd (je steelt dan niet alleen een ontwerp, maar ook de bandbreedte), en bovendien oliedom. Want zodra Mike deze situatie doorkreeg veranderde hij de bestanden op zijn server - waardoor de kandidaat opeens verrassend progressief uit de hoek kwam...

Hiervoor: "Goedgelovig" | Hierna: "The Fiddler" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!